8 schnitzels
De jetlag hakte er harder in dan verwacht... We zijn dus nog geen enkele keer toe gekomen aan avond eten, maar vanavond nieuwe ronden nieuwe kansen! De 8 schnitzels zullen toch een x in de pan gehakt moeten worden! Toen we gisterenavond rond 8 uur wakker werden hadden wewel een nieuwe roommate. We hoopte in eerste instatie op een gespierde, jonge surfdude, maar toen wij de slaap uit onze ogen hadden gewreven bleek het tegendeel waar. Een echte aussie van rond de 65 was in onze kamer neergestreken, ook niet verkeerd overigens! Hij wist ons veel te vertellen over de outback en de clue van het verhaal was dat je ergens stil moest zitten en gewoon moest luisteren naar wat er gebeuren zou, als was het 6 maanden op 1 plek. Echter had hij zelf nogal wat moeite met stil zitten; hij bleef maar praten.Danique en ik besloten dus nog even van het uitgaansleven in Sydney te gaan genieten, wat zeker niet verkeerd was!
Vandaag zijn we het een en ander aan het regelen geweest, naar aanleiding van de orientatie die we gisterenochtend hebben gehad.
Het plan is nu om morgen nog even langs het Opera House, Sydney Harbour en Bondi Beach te gaan. En dan vliegen Danique en ik maandag naar Cairns. Daar zoeken we het beste hostel uit wat er is en blijven daar voor 4 weken om te werken. Vervolgens hadden we het idee om een auto te huren (wat dus kennelijk wel mag als je 18 bent) en dan de kust af te rijden! Geweldig plan al zeg ik het zelf, dus die houden we er voorlopig in. Hopelijk vind ik een beetje een normale baan!
Ik hoop dat het in Nederland ook allemaal op rolletjes gaat? (:
Liefs&xxx
Ik ga hard, ik ga lekker....!
Top hé! Ik heb net die mensen in Cairns gemaild dat jullie die kant op gaan en werk zoeken en een plaats om te verblijven, en de vraag of ik email en telefoonnummer door mag geven, ik heb al die zooi in utrecht liggen, beetje onhandig, maar je hoort wel, ik hoop dat ze reageren, waren toffe mensen ;) Geniet nog even daar in Sydney!
Wow, dat klinkt super nice!
Lekker een beetje rondtoeren met een auto (wel een cabrio neem ik aan) haha en stappen in Sydney! Ook fijn dat je een reisbuddy hebt gevonden! Haha die oude gek heeft zeker goede adviezen, de dwaas. Ik begin al een beetje jaloers te worden eigenlijk, want bij mij komen de eerste tentamens er al aan.. Geniet ervan en heeeel veeel plezier!
Ps: hoe is het tijdsverschil eigenlijk? Is het bij jou nu later of vroeger?
veel liefs!
Dag Mirjam,
Zo te zien lukt het je allemaal!!!!!, Heel Nederland en Voorhoeven is watching you girl!!!!!!
Hey Solange!
We hebben het zeker goed naar ons zin!
En het is super fijn om zoveel reacties te krijgen!
Ik hoop dat het goed met je gaat?
En ook met alle Voorhoeven-bewoners!
Liefs